Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ?

ΚΡΙΌΣ:Έχει βήμα γρήγορο και αποφασιστικό και αυτό του δίνει το πλεόνασμα να μπορεί να καλύψει μια από στάση πιο γρήγορα από κάθε άλλο ζώδιο.Περπατά και ακουμπά με όλο το πέλμα του στη γη , καμαρωτά με ψηλά το κεφάλι.Είναι γρήγορος τόσο που δεν παρατηρεί ποιος περνάει από δίπλα του αλλά και τι συμβαίνει γύρω του.Να ξέρετε λοιπόν αν δείτε στο δρόμο έναν Κριό και περάσει από δίπλα σας χωρίς να σας μιλήσει είναι απλά γιατί δεν σας είδε.
ΤΑΎΡΟΣ :Το βήμα του είναι αργό και διστακτικό και όταν τον κοιτάς σου δίνει την εντύπωση του ανθρώπου που δεν είναι σίγουρος για το που πηγαίνει.Στην πραγματικότητα όμως εξερευνά το χώρο για να δει αν υπάρχουν κρυμμένοι κίνδυνοι.Θα φτάσει στον προορισμό του αργά και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προτιμά τον ασφαλή δρόμο από τον γρήγορο.Αν τον δείτε στο δρόμο να κοιτάει δεξιά και αριστερά  να ξέρετε δεν χαζεύει αλλά κοιτάει να δει τι κρύβεται πίσω από την γωνία .
ΔΊΔΥΜΟΙ:Είναι πάντα βιαστικός , γρήγορος, και ανυπόμονος.Έχει νευρικό βηματισμό , μπορεί να στρίβει δεξιά και αριστερά, μπρος πίσω , να αλλάζει πορεία και ρυθμό με ταχύτητα φωτός.Δεν το κάνει επίτηδες αλλά οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμα και όταν περπατάνε κάνουν πολλές σκέψεις.Όμως ανεξάρτητα από το πόσο πολύ σκέφτεται φτάνει πάντα στον προορισμό τους.
ΚΑΡΚΊΝΟΣ:Έχει το βήμα του κάβουρα τολμώ να πω.Αν έχετε προσέξει ο κάβουρας όταν περπατά κάνει και κανένα βήμα προς τα πίσω .Έτσι και αυτός!Βγάζει ένα δισταγμό στο περπάτημα του παρόλο το νάζι και την χάρη που έχει.Είναι φορές που παγώνει όταν περπατάει και  δεν πάει ούτε μπροστά ούτε πίσω. Σταματά .Αυτό γιατί νοιώθει φόβο και ανασφάλεια και έτσι δεν έχει την σιγουριά για να συνεχίσει και να πάει στον προορισμό του.
ΛΕΩΝ :Περπατά περήφανα και ηχηρά σαν γνήσιο λιοντάρι σαν να θέλει να ακουμπήσει με κρότο το έδαφος.Δυναμικά θέλει να κάνει γνωστό στους άλλους την παρουσία του.Δηλώνει ασυναίσθητα με το περπάτημα του πως ξέρει την δύναμη του , ποιος είναι και που πάει και τέλος δεν φοβάται τίποτα.
ΠΑΡΘΈΝΟΣ: Σπάνια θα δείτε τους Παρθένους να περπατάνε γρήγορα.Δεν βιάζονται και το ένα βήμα τους από το άλλο έχει θα έλεγα μια μικρή χρονική καθυστέρηση.Αυτό γίνεται γιατί υποσυνείδητα θέλει να προσπαθήσει να εγκλιματιστεί στο νέο μισό μέτρο που μόλις βρέθηκε.
ΖΥΓΟΣ :Το περπάτημα με νάζι , χάρη , φινέτσα σαν να κάνει πασαρέλα.Είναι βήμα αργό.Καμαρώνει  και κορδώνεται γιατί θέλει  να αποσπάσει όσο πιο πολλά βλέμματα γίνεται.Θέλει να δηλώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση  και καμάρι σαν το βηματισμό από το παγώνει.
ΣΚΟΡΠΙΌΣ:Δεν είναι τυχαίο , είναι ένα ερωτικό περπάτημα με το οποίο προσπαθεί να ελκύσει το ερωτικό του ταίρι.Εκφράζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο βήμα του  , αλλά είναι πολλές οι φορές που περπατά αργά και βασανιστικά για να μας δηλώσει την παρουσία του .
ΤΟΞΌΤΗΣ:Έχουν ένα διστακτικό , αθώο, αλλά και παιδικό περπάτημα.Τους αρέσει ο αθλητισμός και η γυμναστική γι' αυτό και έχουν δυνατά πόδια και κάνουν γρήγορα βήματα.Αν ξαφνικά τους δείτε μπροστά σας μην ξαφνιαστείτε, είναι γιατί έχουν πολύ ανάλαφρο βήμα.
ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ:Έχει το αποφασιστικό και γρήγορο βήμα.Δεν θα τον δείτε να κοιτάζει δεξιά και αριστερά .Δεν τον ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω του .Αυτός έχει ένα σκοπό. Να φτάσει στον προορισμό του.Περπατά αγέρωχα και με περηφάνια.
ΥΔΡΟΧΌΟΣ:Περπατά σαν να χοροπηδάει και ανήκει στα ζώδια που θέλουν να δώσουν το παρόν με το περπάτημα τους.Θα κάνουν τα πάντα όταν είναι κάπου με πολύ κόσμο να γυρίσουν όλοι να τον κοιτάξουν.Κάνει μικρά αλλά γρήγορα βήματα και όταν βιάζεται , δεν διστάζει και να πέσει πάνω σε περαστικούς.
ΙΧΘΎΣ:Κάνει μικρά βήματα και κρατά όσο περισσότερο γίνεται τα πόδια του ενωμένα, σαν να ήταν γοργόνα.Περπατά αέρινα , δίνοντας την εντύπωση ότι ονειροβατεί , ενώ αν κοιτάξετε καλά τότε θα διακρίνετε την ανασφάλεια που εκπέμπει , αφού συνήθως δεν είναι σίγουρος για το αν πρέπει να συνεχίσει και να φτάσει στον προορισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου