Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΙΣ 3/7

Την Τρίτη 3/7 στις 21:52 ώρα Ελλάδος , έχουμε Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερου.Γίνεται κοντά στο μεσοδιάστημα Κρόνου Ουρανού και αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη γιατί φέρνει προβλήματα σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες.Η επιρροή της αρχίζει από 28 Ιουνίου ως και 8 Ιουλίου αλλά με λιγότερες εντάσεις.Θα ταράξει επαγγελματικά και ερωτικά και αν δραστηροποιηθούμε θα φέρει σταθερότητα και ασφάλεια.Προσέξτε τον παρορμητισμό σας γιατί μπορεί να αποφέρει λάθοι και έντονες εκρήξεις.Δύσκολα παραδέχεται σήμερα κανείς ένα λάθος ιδιαίτερα αν είναι στα επαγγελματικά μας.Προσοχή λοιπόν γιατί αυτό το Καλοκαίρι θα είναι πολλοί εκείνοι που θα ψάχνουν για δουλειά ή θα θελήσουν να κάνουν επαγγελματικές αλλαγές.Το φεγγάρι αυτό μας θέλει πιό δυνατούς και αυτόνομους και μας χτυπά το καμπανάκι προκειμένου να δουλέψουμε περισσότερο και να σταθεροποιήσουμε συνεργασίες και σχέσεις που είχαμε παραμελήσει.Αν δεν δώσουμε την προσοχή που χρειάζεται τότε να είμαστε έτοιμοι ακόμη και για το φινάλε τους.Επιρρεάζει τον παρορμητικό σταυρό δηλαδή Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανητες σε αυτά.Προσοχή λοιπόν γιατί μπορεί να σας κάνει πιό νευρικούς με σπασμοδικές και λάθος κινήσεις που δεν είναι πάντα ανατρέψημες.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΠΕΣΜΟΥ ΤΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΦΟΡΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ .........

ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ:
Δηλώνουν φλογερή προσωπικότητα, δυναμική και...
ενεργητική γυναίκα, που δεν διστάσει να δηλώσει τι ακριβώς ζητάει. Η ροπή προς το μελόδραμα και την υπερβολή είναι επίσης στοιχείο της γοητείας της γυναίκας που προτιμά κόκκινα εσώρουχα.

ΣΕ ΤΟΝΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:
Υποδηλώνει γυναίκα καλόβολη και ισορροπημένη, ένα χαρακτήρα προσγειωμένο.
ΜΑΥΡΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ:
Το μαύρο δείχνει μια προσωπικότητα ισχυρή όμως ταυτόχρονα και αποπνικτική! Αυτή η γυναίκα έχει λεπτή γοητεία και είναι πολύ παθιασμένη.
ΡΟΖ ΕΣΩΡΟΥΧΑ:
Υποδηλώνουν προσωπικότητα ρομαντική, ευγενική που επιζητεί τη στοργή. Είναι θηλυκή, ευαίσθητη και δεν θα πάρει ποτέ τον έλεγχο στα χέρια της, περιμένοντας από τον άνδρα πρωτοβουλίες
ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ:
Η γυναίκα που προτιμά να μη φορά εσώρουχα έχει πολλή αυτοπεποίθηση στο σεξ και έχει ανοιχτό χαρακτήρα
ΛΕΥΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ:
Δείχνουν μια γυναίκα που είναι αθώα, αλλά ανοιχτή σε νέες προκλήσεις. Μια γυναίκα που προτιμά τα λευκά εσώρουχα συνήθως είναι πρόθυμη "μαθήτρια" στο σεξουαλική
ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ (πορτοκαλί, κίτρινο):
Το έντονο χρώμα δημιουργεί συναισθήματα ενθουσιασμού και ζωντάνιας, ενώ παράλληλα ανεβαίνουν ο παλμός της καρδιάς, η πίεση του αίματος και ο ρυθμός της αναπνοής. Η προτίμηση σε αυτά τα εσώρουχα δείχνει γυναίκα με τάση να προκαλεί.







Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 4/6/2012

Την Δευτέρα 4/6 έχουμε μερική έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, στις 14:12 ώρα Ελλάδος.Αν δεν πάρουμε σωστές αποφάσεις θα βγουν πολλά προβλήματα στην επιφάνεια , γι¨αυτό χρειάζεται να κάνουμε σωστές κινήσεις , σε θέματα που αφορούν νόμους, σχέσεις και συνεργασίες με το εξωτερικό.Θα φέρει εσωτερικές μεταβολές  εντάσεις στα συναισθηματικά στη σκέψη μας αλλά και στην διάθεση μας.Η επιρροή αυτής της έκλειψης ουσιαστικά έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη έκλειψη στις 21/5 και θα συνεχίσει ως 19/6 η επίδραση της.Το διάστημα αυτό θα δούμε πολλά μπερδέματα ,μεγάλες εντάσεις και γενικότερα πολλές απογοητεύσεις.Θα έχει εξαπατήσεις, παραπλανήσεις και εξιδανικεύσεις από ανθρώπους που έχουμε πιστέψει στο παρελθόν σε σχέσεις και συνεργασίες.Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανέναν αυτό το διάστημα για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτά που έχουμε και να μην τα χάσουμε μέσα σε ένα βράδυ.Τα μεγαλύτερα προβλήματα θα τα φέρει σε Διδύμους,Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.Συμβουλή μου να είστε πολύ προσεκτικοί θα υπάρχει κούραση , εντάσεις και δυσκολίες να αντιμετωπίσετε.Να προσέχετε τον θυμό σας με όλες αυτές τις εντάσεις γιατί μπορεί στο ξέσπασμα σας να την πληρώσουν αθώοι. Ποια ζώδια μπορούν να βγουν κερδισμένα από αυτές τις δυσκολίες ? Κριοί , Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά.Προσέξτε όμως τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν να τις εκμεταλλευτείτε μετά τις 19/6.