Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ

Έχουν πολύ ανεπτυγμένη την ικανότητα να διαισθάνονται το κάθε τι. Είναι άτομα ευαίσθητα και εγωιστικά. Όταν πληγωθεί ο εγωισμός τους δεν συγχωρούν ποτέ. Θα πρέπει να μάθουν να είναι πιο ήπιοι με τους άλλους και με περισσότερη κατανόηση.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ

Όσοι έχουν πράσινα μάτια δε θέλουν να πληγώνουν ποτέ αυτούς που αγαπούν. Είναι άτομα νευρικά. Αλλά γνωρίζουν πώς να ελέγχουν τα αισθήματα τους. Θα πρέπει να μάθουν να μην αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, τόσο εύκολα.

ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ

Όσοι έχουν γαλανά μάτια είναι άτομα δραστήρια, δυναμικά, αποφασιστικά και γενναιόδωρα. Δεν τους τρομάζουν οι αλλαγές. Έχουν ανεπτυγμένη τη φαντασία για αυτό και κάποτε δεν μπορούν να δουν την αλήθεια. Πάντως, για να μην απογοητεύονται θα πρέπει να μάθουν να βλέπουν την πραγματικότητα.

ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ

Είναι άτομα με λογική και ερευνούν την καλή πλευρά κάθε πράγματος. Κάνουν πάντα σχέδια. Μπορεί να γίνουν καλοί διαχειριστές. Το χέρι τους είναι πολύ ανοικτό. Αν καταλάβουν ότι όλοι οι άνθρωποι δε γίνεται να είναι σαν αυτούς, μπορούν να ευτυχίσουν.

ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ

Είναι τα μάτια που έχουν άτομα με πάθος και ερεθίζονται πολύ  γρήγορα.Τα αισθήματα τους είναι πολύ δυνατά.Νοιώθουν το ίδιο έντονα το μίσος όπως και την αγάπη , έχουν κύρος και θέλουν να διευθύνουν οι ίδιοι παρά να τους διευθύνουν οι άλλοι.

ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥ

Όταν το κάτω χείλος είναι πιο παχύ από το πάνω τότε έχουμε άτομα με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και πάθος.Χρειάζονται στοργή και φοβούνται την μοναξιά. Συχνά - πυκνά απογοητεύονται και απελπίζονται .Χρειάζονται  πάντα ένα στήριγμα στην ζωή τους  , έναν άνθρωπο προστάτη για κάθε δύσκολη στιγμή .Νοιώθουν πως βρίσκοντας αυτό το στήριγμα , τότε είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα.

ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ

Είναι εκείνοι που μέσα από  καλές  ή κακές στιγμές της ζωής τους έχουν την ικανότητα να βρίσκουν πάντα κάτι να τους ευχαριστεί και να μην την παίρνουν στα σοβαρά.Εύκολα μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους όμως τους αρέσει να τους διευθύνουν παρά να είναι οι ίδιοι διευθυντές.

ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΟΣ ΓΥΡΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ

Άτομα που τα χαρακτηρίζει η ηρεμία και η ψυχραιμία.Είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους και με βάση αυτού δεν τους κοστίζει σε τίποτα να πέσουν στην μελαγχολία.Έχουν καλλιτεχνικό ταλέντο , πολύ συχνά ονειροπολούν και τους αρέσει να ασχολούνται με θλιβερά πράγματα .

ΠΑΧΙΑ ΧΕΙΛΗ

Άτομα που είναι έτοιμα να γευτούν όλες τις χαρές και τις απολαύσεις τις ζωής.Είναι φιλικοί , πρόσχαροι , φιλόκαρδοι και κουβαρντάδες.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απογοητεύονται εύκολα γιατί όλοι νομίζουν πως είναι σαν αυτούς , γι΄αυτό και κάνουν λάθη που θα πρέπει να μάθουν να ξεχωρίζουν λίγο καλύτερα τους ανθρώπους για να μην πληγώνονται εύκολα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το πρόσωπο λένε πως είναι ο καθρέφτης της ψυχής .Άραγε γιατί να μην ισχύει το ίδιο με τα μάτια ή ακόμη και τα χείλη ? Γιατί να τα θεωρούμε τυχαία ή να λέμε πως για όλα φταίνε τα γονίδια ?Μετά από πολυετείς μελέτες ψυχολόγων κατέληξαν πως τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας είναι κομμάτια του χαρακτήρα μας.Γιαυτό την επόμενη φορά προσέξτε λίγο καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.....

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ?

Είναι το χρώμα της θάλασσας και του ανοιχτού ορίζοντα και δεν θα μπορούσε να συμβολίζει  τίποτα άλλο παρά άτομο που έχει ανοιχτό μυαλό και εύθυμο .΄Οταν θυμώνεις , θυμώνεις απότομα  μα αυτός ο θυμός σου κρατάει λίγο και σου περνάει γρήγορα.Ένα από τα αδύνατα σημεία σου είναι πως δεν θέλεις να βλέπεις τα ελαττώματα σου  αλλά οφείλω να σου αναγνωρίσω πως έχεις την ικανότητα για αρχηγός.Είσαι λογικός τύπος και αυτό το κάνεις γιατί δεν θέλεις να δείχνεις τα πραγματικά σου συναισθήματα . Όταν αγαπάς , αγαπάς με όλη την δύναμη σου και δεν σου αρέσουν τα πολλά λόγια και η αδράνεια.Δεν σε πειράζει η ακαταστασία και έχεις μια ζωή τακτική και αρμονική .Έντονο το ενδιαφέρον σου για το άλλο φίλο  και έτσι δεν ξεμένεις ποτέ από παρέες. Μήπως είσαι Τοξότης??

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ?

Είναι το χρώμα που συμβολίζει την πίστη και άτομο που αγαπά όλους  ανθρώπους.Νευρικό και αγωνιώδεις. Έχεις μεγάλη φαντασία και την ικανότητα να αξιοποιείς όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και να κάνεις τον εαυτό σου πάντα ευτυχισμένο .Συμβολίζει την ελπίδα  γιατί μόνο μέσα από αυτήν μπορείς να βλέπεις την ζωή πρόσχαρα.Γι΄αυτό και όλοι σας αγαπούν .Θέλεις μια ζωή ήρεμη και ήσυχη μακριά από σκάνδαλα και κουτσομπολιά.Δένεσαι με το πρόσωπο που αγαπάς με όλη την δύναμη της ψυχής σου για φίλους ή ακόμα και μια πιθανή σχέση  , σου αρέσει να μοιράζεσαι καθετί που έχεις και θα τολμούσα να πω πως είσαι και ανοιχτοχέρης.

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΒ ?

Είναι το χρώμα  που συμβολίζει την υπερβολική ευαισθησία .Στεναχωριέσαι και απογοητεύεσαι με το παραμικρό.Συμβολίζει τον πόνο γιατί όλα αυτά εκεί οδηγούν.Πόνος και θρήνος μαζί .(το χρώμα του επιτάφιου)Δεν σου αρέσει μια ζωή χωρίς κίνηση , γιαυτό και προσπαθείς με συνεχείς τρόπους και ιδέες να δώσεις χρώμα στην ζωή σου.

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ?

Είναι το χρώμα της ευφυΐας και υποδηλώνει άτομο με υψηλή νοημοσύνη.Έχεις μεγάλη επιτυχία σε ότι αφορά πνευματικές υποθέσεις .Διαθέτεις μεγάλη φαντασία και δεν σου αρέσει η σωματική εργασία  γιατί πιστεύεις στην ισχυρή δύναμη του μυαλού όπως λες.(προνόμιο των Διδύμων) Κάποιες φορές είσαι  λίγο ντροπαλός και αυτό οφείλεται στην υπερβολική περηφάνια που σε διακρίνει .Ακόμη λέγεται πως είναι το χρώμα του μίσους και της ζήλιας και πως όποιος επιλέγει αυτό το χρώμα του αρέσει να δουλεύει μόνος του και όχι ομαδικά , ζηλεύει ότι αγαπάει και για να έχει επιτυχία χρειάζεται έναν άνθρωπο κοντά του που να του δίνει θάρρος. Εσύ τι λες ??

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ?

Είναι ένα γήινο χρώμα που συμβολίζει άτομο πρακτικό και προσγειωμένο.Έχεις την ικανότητα να νικήσεις όλες τις δυσκολίες και να φτάσεις στην κορυφή , χάρη στην εργατικότητα σου και αποφασιστικότητα σου. Το αδύνατο σημείο σου είναι πως δεν μπορείς να ελίσσεσαι και να προσαρμόζεσαι εύκολα σε νέες συνθήκες και καταστάσεις .Δεν διστάζεις να κάνεις το κάθε τι προκειμένου να πετύχεις στη ζωή,γιατί έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και πείσμα.Πιστεύεις εύκολα ότι σου πουν και αυτό είναι το μεγαλύτερο σου ελάττωμα . Μήπως είσαι Ταύρος ?

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ?

Το σκούρο μπλε δηλώνει άτομο που λειτουργεί πάντα με την λογική και ξέρεις πως να κάνεις τους άλλους να σε σε αγαπούν και να σε εκτιμούν .Αν και επικρατεί η λογική αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχεις εγωισμό και εξαιτίας αυτού του εγωισμού  πολλές φορές δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις.Παρόλα αυτά έχεις μετριοφροσύνη και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να αποκτάς εύκολα φίλους. Μην το ξεχάσεις αυτό ....δυνατό χαρτί !!

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΖ ?

Είναι το χρώμα της ανωριμότητας και συμβολίζει ανθρώπο που όσο και αν περνούν τα χρόνια  , δεν θέλει να μεγαλώσει .Είσαι άτομο με ήρεμα και αγνά αισθήματα ,σου αρέσει η ήσυχη και χωρίς στεναχώριες ζωή .Υπάχει άραγε ?Προσπαθείς να είσαι ασιόδοξος και αυτό το κάνεις βλέπωντας μόνο τις χαρές της ζωής.Γενικότερα είσαι καλός σύντροφος γιατί πιστεύεις πως ακόμα και μέσα από την δυσκολία μπορείς να βρεις την ευτυχία.

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ?

Είναι το χρώμα του πόνου της φιλοσοφίας και της μοναξιάς.Δείχνει άνθρωπο ταπεινό και μαζεμένο με μια εσωτερική δύναμη που σε παρακινεί σε ένα θαρραλέο και ορμητικό τύπο  και με αυτόν τον τρόπο ξαφνιάζεις τους άλλους γύρω σου .Μεγάλη βαρύτητα για σένα έχει η δική σου άποψη και δεν επιθυμείς τις αλλαγές γιατί δεν μπορείς να προσαρμοστείς σε αυτές.Είναι φορές που σου βγαίνει ο  απότομος και βίαιος χαρακτήρας σου .Μάθε να μην χαλάς τις καρδιές των άλλων και να μην υποκύπτεις σε όλα τα καπρίτσια σου αν θες να αγαπηθείς από τους άλλους .Μήπως είσαι Αιγόκερως ??

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ?

Συμβολίζει τον θυμό , την τρέλα, το πάθος τον έρωτα. Είσαι από εκείνους που λειτουργούν με το συναίσθημα και σου φτάνουν λίγα λεπτά ή και δευτερόλεπτα κάποιες φορές για να εξοργιστείς ή και να χαρείς ακόμη  με μικρά και ασήμαντα πράγματα.Είναι το χρώμα εκείνο που δείχνει δυνατά συναισθήματα.Γιαυτό και όποιος προτιμά το συγκεκριμένο χρώμα είναι άνθρωπος που μπορεί να αγαπήσει ή και να μισήσει εξίσου έντονα.Πιθανόν και να πετύχεις στη ζωή σου αλλά καλύτερα για σένα θα ήταν να αποφεύγεις να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις γιατί έτσι κάνεις λάθοι και μετά απογοητεύεσαι. Οσο και άν μεγαλώσεις δεν σταματάς να λειτουργείς σαν παιδί  , πάντα παρορμητικά .Μήπως είσαι Κριός ?

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΓΚΡΙ ?

Για σένα που σου αρέσει το γκρι συμβολίζει έναν άνθρωπο που τον ικανοποιεί η μοναξιά και η  ησυχία. Ανήκεις στους αναποφάσιστους και δεν συγχωρείς οι άνθρωποι που αγαπάς να σου λένε ψέματα , αλλά και γενικότερα τους απατεώνες.Διαθέτεις κύρος , ξέρεις να αγωνίζεσαι και θέλεις να εξουσιάζεις όλους και όλα .Μέσα σε όλα αυτά έχεις και χιούμορ . Από που πηγάζει άραγε ?

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ?

Αν σου αρέσει το λευκό τότε είσαι από τους ονειροπόλους τύπους και άτολμους.Συμβολίζει την αγνότητα και δείχνει άνθρωπο που επηρεάζεται εύκολα από όσα βλέπεις και διαβάζεις για την ζωή .Σου αρέσει  η συνήθεια και δύσκολα κάνεις αλλαγές , αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην εξελίσσεσαι και να απογοητεύεσαι εύκολα.Φοβάσαι να αποκαλύψεις τα αισθήματα σου  στους άλλους , από φόβο μην πληγωθείς και σου αρέσει  η μοναξιά .Μήπως είσαι Ιχθύς ??

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ?

Δώστε χρώμα στη ζωή σας !!Τι ρόλο παίζουν άραγε τα χρώματα στην ζωή μας και κατά πόσο είναι τυχαίο όταν λέμε τα έβαψα μαύρα?Όταν ακούμε να μας λένε πως έγινε σαν ταύρος που είδε  το κόκκινο πανί ?Θεωρείτε τυχαίο το γεγονός που στους γάμους επιλέγουν το λευκό ή ακόμη στον επιτάφιο το μοβ και στις γιορτές και στις χαρές το κόκκινο ?Τίποτα δεν είναι τυχαίο , το αντίθετο θα έλεγα .Η αγάπη και η προτίμηση σε συγκεκριμένα χρώματα φανερώνει την ψυχική κατάσταση και τον χαρακτήρα των ανθρώπων .Θα τολμούσα να πω πως είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας.Δείτε λοιπόν  την ερμηνεία τους για να μπορέσετε να αποκωδικοποιήσετε πρώτα από όλους τον εαυτό σας.

ΛΕΠΤΑ ΧΕΙΛΗ

Είναι άτομα που τους αρέσει η διασκέδαση και τους διακατέχει ο ρομαντισμός και τα λεπτά γούστα.Δεν αποκαλύπτουν εύκολα τα μυστικά τους , ζηλεύουν πολύ αλλά είναι εχέμυθοι.